top of page

Vergoeding/tarieven

Dit is afhankelijk van uw verzekering en soort dekking. Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden een deel of de gehele behandeling. Voor juiste gegevens kunt u het beste uw polis of verzekeraar raadplegen.

De vergoedingen zitten niet in het basispakket. Dit houdt in dat uw eigen risico niet wordt aangesproken bij een vergoeding van een osteopatisch consult. Neem vooraf contact op met uw verzekeraar om na te gaan hoe de vergoedingen voor osteopathie binnen uw verzekering geregeld zijn of klik op onderstaande link voor een overzicht.


Een erkend osteopaat is lid van het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Dit zal altijd op het briefpapier vermeld staan. Verder is hij ook lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO). Is de studie volledig voltooid dan heeft hij de titel D.O. (diploma osteopathie). De zorgverzekeraar heeft een lijst waarop de geregistreerde osteopaten vermeld staan. Doordat de praktijk van Ivo Staats is aangesloten bij het NRO en NVO worden alle behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed uit uw aanvullend pakket.

Tarief:

Eerste consult:        € 85,-               (duur 45 min)

Vervolg consult:      € 85,-               (duur 45 min)

Kort consult:           € 56,50             (duur 30 min)

(alleen in overleg)

Sport-check:            € 85,-               (duur 45 min)

Voor meer informatie over vergoeding van de verzekeraar kijk op deze website.

bottom of page